C.I.B-J, FI, EE, LT, LV & BALT JMVA, TLNJW-23, BALTIC JV-23
ELESTREN BIJOU SASSENACH AT OCEAN PITFAL

MANDI

Rekisterinumero: FI39657/22
Sukupuoli: Narttu
Syntymäaika: 06.06.2022
Väri: maksa/valkoinen
Kasvattaja: Lea Kuikka, kennel Elestren
Omistajat: Ocean Pitfal ja Linnea Blåfield, Turku
 
...KOIRANET ....................

 

Terveys: Fucosidosis vapaa.
Meriitit: ROP, SERT, 2 x VARA-SERT, BIS-JUN, 10 x ROP-JUN, 5 x J-CACIB, 10 x JUN-SERT, RYP3-PENTU, ROP-PENTU, VSP-PENTU, 4 x KP

Mandista: Mandi asuu sijoituksessa Linnean luona, jossa asuu myös L-pentueen Aarre (MVA OP. Ladies Request), toisen springeri tyttö Piitan ja saksanpaimenkoira Mangon ilona. Olen tuntenut Linnean "pikku tytöstä" asti, jolloin Linnea sai rippilahjaksi oman ensimmäisen koiransa Vilman (MVA OP. Elestren Iris). Meillä oli myös yhteisesti liian nuorena onnettomuudessa menehtynyt Elli (MVA OP. Miss Muffet). Kun päätimme Lean kanssa laittaa Pipan pennut Lean kennelnimen alle oli se kuin kohtaloa, sillä Elestren nimi tulee juurikin Linnean edesmenneen Vilma koiran rekisterinimestä.

Yleensä en anna muiden valita pentua, mutta Linnea sai valita hakiessaan 3 narttupennusta mieleisensä. Pidin ihan jokaisesta pennusta, joten minulle oli aivan sama mikä pentu jää minulle mahdolliseen jatkojalostukseen. Myös Marju valitsi sen jälkeen oman pentunsa. Mandi valikoitui, koska se muistutti pennuista eniten Aamua. Tässä vaiheessa tiesimme jo, että Aamulla ei ole enää paljon aikaa jäljellä. Mandi on luonteeltaan rohkea ja vilkas, aivan kuten springerin tuleekin olla.

 

CH JCH Ocean Pitfal Zoom To Zealandia

C.I.B Adamant's A Diamond Is Forever
CH, JCH Ocean Pitfal Rasberry N' Lime

Ocean Pitfal Xquisite Sassenach

MVA JMVA
OCEAN PITFAL ZOOM TO ZEALANDIA

MVA
OCEAN PITFAL XQUISITE SASSENACH

 

^ Mandi 5 kk (11/2022)

^ Mandi 7 vko (07/2022)

 

© Ocean Pitfal